Vlaamse Belang protesteerde vanavond tegen de veroordeling van vier leden van Voorpost tijdens een manifestatie met een spandoek waarop stond: 'Stop Islamisering'.
Volledig scherm
Vlaamse Belang protesteerde vanavond tegen de veroordeling van vier leden van Voorpost tijdens een manifestatie met een spandoek waarop stond: 'Stop Islamisering'. © Tim Van der Zeypen

Vlaams Belang protesteert tegen veroordeling van leden Voorpost met identieke actie: “Dit is een rechtstreekse aanval op de vrije meningsuiting”

MechelenEen dertigtal parlementsleden van het Vlaams Belang zijn vanavond samengekomen op de Grote Markt in Mechelen. Ze wilden er protesteren tegen het vonnis van de rechtbank dat vier leden van Voorspost heeft veroordeeld voor het aanzetten van discriminatie, haat en geweld.

 1. Racing Mechelen is aan bezinning toe na makke prestatie tegen City Pirates (0-1): “Gekregen wat we verdienden”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale b

  Racing Mechelen is aan bezinning toe na makke prestatie tegen City Pirates (0-1): “Gekregen wat we verdienden”

  Racing Mechelen verloor zaterdag met het kleinste verschil van City Pirates (0-1) en het was niet eens een onlogische nederlaag. De piraten waren de betere ploeg voor rust en hoewel Racing na de rust probeerde te reageren, was het antwoord te flauw om de bezoekers te verontrusten. Zo blijven de Mechelaars achter met een nul op zes en lijken ze even aan bezinning toe.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.