MECHELEN - De Melaan in het centrum van Mechelen. Een 51-jarige man beschoot er meerdere voetgangers met een loodjesgeweer. Naast een regenpijp moest ook nog een verkeersbord eraan geloven.
Volledig scherm
MECHELEN - De Melaan in het centrum van Mechelen. Een 51-jarige man beschoot er meerdere voetgangers met een loodjesgeweer. Naast een regenpijp moest ook nog een verkeersbord eraan geloven. © Tim Van der Zeypen

Vijftiger die voorbijgangers zou hebben beschoten met loodjesgeweer blijft langer in de gevangenis

MechelenDe raadkamer in Mechelen heeft de aanhouding van de 51-jarige Jean V.B. met twee maand verlengd. De vijftiger zit in de gevangenis nadat hij eind juni werd opgepakt en in verdenking werd gesteld voor het beschieten van voorbijgangers met een loodjesgeweer.

 1. Brice Verkerken en Rupel Boom willen herwonnen vertrouwen bevestigen tegen Hoogstraten: “Een verlengstuk van dat eerste punt is noodzakelijk”

  Brice Verkerken en Rupel Boom willen herwonnen vertrouwen bevestigen tegen Hoogstra­ten: “Een verleng­stuk van dat eerste punt is noodzake­lijk”

  Rupel Boom pakte vorige week een punt op het veld van Patro Eisden. Dat het gelijkspel (0-0) gevierd werd als een overwinning was een indicatie van de last en druk die de Steenbakkers op hun schouders droegen en er nu in een klap vanaf viel. In realiteit staat Boom dan nog wel op de laatste plaats geparkeerd, maar als het van Brice Verkerken en zijn maats afhangt, geven ze die zaterdagavond door aan tegenstander Hoogstraten.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.