Hoewel de brandweer de Rik Woutersstraat kwam reinigen, zijn de bloedsporen nog goed zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoewel de brandweer de Rik Woutersstraat kwam reinigen, zijn de bloedsporen nog goed zichtbaar. © Marc Aerts

Vier mensen voorgeleid voor moordpoging na bloedige steekpartij: “Zoveelste conflict in vete tussen twee familieclans”

MechelenVier mensen zijn dit weekend voorgeleid bij de onderzoeksrechter na de bloederige steekpartij van vrijdagavond in het centrum van Mechelen. De kwalificatie: poging tot moord. Een man liep bij de confrontatie verschillende messteken op en werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens de buurt gaat het om het zoveelste incident in een vete tussen twee familieclans. “We zijn het beu.”

  1. College Hagelstein herdenkt aan kanker overleden leerlingen met sponsorloop voor goede doelen: “Zo tonen we dat we niemand vergeten”
    Sint-Katelijne-Waver

    College Hagelstein herdenkt aan kanker overleden leerlingen met sponsor­loop voor goede doelen: “Zo tonen we dat we niemand vergeten”

    Leerlingen van het vierde jaar van College Hagelstein organiseerden vandaag opnieuw Run4Eseohe, een sponsorloop voor het goede doel op het domein van de school De sponsorloop is vernoemd naar Eseohe, een derdejaarsleerlinge die in april 2019 overleed. De school wil deze loopwedstrijd opdragen aan iedereen die geconfronteerd geweest is met kanker en speciaal aan haar leerlingen Eseohe en Cis.