De eerste opdracht van het onthardingsteam was het uitbreken van 60m² verharding op het kruispunt van de Emmaüsdreef met de Oude Baan in Walem. Terwijl de mannen werken, poseren schepenen Greet Geypen en Patrick Princen voor de foto.
Volledig scherm
De eerste opdracht van het onthardingsteam was het uitbreken van 60m² verharding op het kruispunt van de Emmaüsdreef met de Oude Baan in Walem. Terwijl de mannen werken, poseren schepenen Greet Geypen en Patrick Princen voor de foto. © Stad Mechelen

Vier medewerkers vormen onthardingsteam: “Klimaatverandering tegengaan”

MechelenNa een proefperiode van zes maanden is het onthardingsteam bij de Mechelse uitvoeringsdiensten nu echt uit de startblokken geschoten. De vier medewerkers breken asfalt en beton uit voor meer groen.

  1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
    Spaargids.be

    Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

    De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.