Stad Mechelen
Volledig scherm
© Stad Mechelen

Verlaten bedrijfssites Inofer en Trap maken plaats voor nieuw stadsdistrict

MechelenDe nieuwe toekomst voor de verlaten bedrijfssites van Inofer en Trap in Mechelen krijgt alsmaar meer vorm. Na de sloop van de niet-waardevolle delen wordt in het najaar van 2022 gestart met de realisatie van MALT: een nieuwe stadsdistrict aan de Postzegellaan.

 1. Stad stelt ‘14 werven’ voor: 2022 wordt jaar van de jeugd
  Mechelen

  Stad stelt ‘14 werven’ voor: 2022 wordt jaar van de jeugd

  Mechelen roept 2022 uit tot het ‘Jaar van de jeugd’. Het stadsbestuur wil zo de leeftijdsgroep die het tijdens de coronapandemie het zwaarst heeft gehad een hart onder de riem steken. Elke Mechelse jeugdverenging zal eenmaal gratis gebruik kunnen maken van fuifzalen De Loods of De Club en er komen ‘happy mood zones’. Daarnaast wordt ingezet op mentaal welzijn. Het ‘Jaar van de jeugd’ is een van de ‘veertien werven’ voor de resterende bestuursperiode.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.