Illustratiebeeld van de rechtbank in Mechelen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld van de rechtbank in Mechelen. © David Legreve

Veertiger sloeg vrouw bewusteloos voor ogen van twaalfjarige zoon

MechelenEen 46-jarige man heeft vandaag een voorwaardelijke straf opgelegd gekregen. De veertiger moest zich verantwoorden voor slagen en verwondingen. Begin mei 2021 sloeg hij zijn vrouw bewusteloos na een discussie. Dat gebeurde voor de ogen van de twaalfjarige zoon.

  1. Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslange revalidatie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenverlamming. De zorg is onbetaalbaar”
    Bonheiden/Boechout

    Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslan­ge revalida­tie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenver­lam­ming. De zorg is onbetaal­baar”

    Ouders Jill Bruynseels en Andy Van Linden uit Bonheiden hebben een vzw opgericht om geld in te zamelen om de levenslange revalidatie van hun oogappel Marthe (6) te bekostigen. Het guitige meisje lijdt aan hersenverlamming. “De zorg voor onze dochter is onbetaalbaar”, verklaart het jonge gezin. Op 7 augustus organiseren ze een eerste benefiet in Boechout. Op termijn willen de mama en papa met hun vzw ook andere kinderen en hun ouders helpen.