De rechtbank van Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De rechtbank van Mechelen. © David Legreve

Veertiger chat met minderjarige meisjes en vraagt naaktfoto’s: “Nadien zette hij met de beelden de slachtoffers onder druk voor seks”

MechelenEen man uit Mechelen riskeert een celstraf van 6 jaar voor het seksueel misbruik van minstens tien minderjarige meisjes. Hij contacteerde hen telkens via Instagram of Snapchat, vroeg naaktfoto's en zette ze vervolgens onder druk om seks met hem te hebben. Twee van hen stelden zich burgerlijke partij. De man zelf betwistte de feiten niet.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.