Vanaf maandag zullen we deze bordjes niet meer zien in het Mechelse stadscentrum.
Volledig scherm
Vanaf maandag zullen we deze bordjes niet meer zien in het Mechelse stadscentrum. © Tim Van der Zeypen

Vanaf maandag geen mondneusmaskerplicht meer

MechelenDe Mechelse crisiscel heeft beslist dat om de mondneusmaskerplicht in straten en pleinen verder af te bouwen. Vanaf maandag moet het nergens meer.

 1. Masterplan voor Fluvius voorziet groene parkomgeving met ruimte voor fietsers en voetgangers
  Mechelen

  Masterplan voor Fluvius voorziet groene parkomge­ving met ruimte voor fietsers en voetgan­gers

  Netbeheerder van elektriciteit en aardgas Fluvius heeft een masterplan klaar voor de ontwikkeling van zijn campus in Mechelen. Dat plan geeft aan hoe de site tussen de N16 en de Dijle zich tussen nu en 2030 zal ontwikkelen. Opvallend is dat er niet alleen een business centrum en living lab komen, maar dat het geheel wordt voorzien in een groene parkomgeving die ook toegankelijk zal zijn voor fietsers en voetgangers.
 2. Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”
  voetbal eerste ronde beker van belgië

  Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”

  Racing Mechelen kwam in zijn eerste oefenwedstrijden telkens niet goed uit de kleedkamer, maar voor de eerste officiële opdracht van het seizoen was het wel bij de les. Nog voor halfweg in de eerste helft voetbalden de troepen van Dave De Herdt, opnieuw in de dug-out na zijn preventieve quarantaine, een 0-2-voorsprong bij mekaar in het bekerduel bij FC Schaerbeek en legden zo de basis voor een rustige avond en de uiteindelijke kwalificatie, 1-4 werd het.