Een spectaculaire act van Circus Pipo.
Volledig scherm
PREMIUM
Een spectaculaire act van Circus Pipo. © Circus Pipo

Van wandelen door de natuur tot een circusvoorstelling meepikken: onze weekendtips voor de Mechelse regio

Regio MechelenHet belooft een zonnig weekend te worden en in de regio Mechelen-Lier staan er ook weer heel wat leuke activiteiten op het programma. Wij pikten er vijf voor u uit. Zowel wandelaars, muziekfanaten als circusliefhebbers kunnen zeker aan hun trekken komen. 

 1. Gehavend Racing Mechelen in drie minuten uitgeteld bij Belisia (2-0): “Spits gaf toe dat hij een duwfout maakte bij de openingsgoal”
  Voetbal tweede nationale b

  Gehavend Racing Mechelen in drie minuten uitgeteld bij Belisia (2-0): “Spits gaf toe dat hij een duwfout maakte bij de openings­goal”

  Behalve transfernieuws gaf men bij Racing Mechelen ook nog een blessure-update in aanloop naar het duel met Belisia. Mrani en Hmouda blijken allebei een maand out en zo was het alweer puzzelen geblazen voor Greg Vanderidt. De Mechelaars deden het niettegenstaande meer dan behoorlijk in Limburg en de partij ging goed over en weer, maar halfweg de tweede periode werd Racing twee keer kort na mekaar koud gepakt. Die 2-0 was meteen ook de eindstand.
 1. Auto botst tegen geparkeerde voertuigen

  Auto botst tegen geparkeer­de voertuigen

  Een 76-jarige man is bij een verkeersongeval in de Galgestraat gewond geraakt. De man liep lichte verwondingen op. Het ging om de chauffeur van het voertuig. “De bestuurder was kort hiervoor de controle over zijn stuur verlopen en botste tegen twee geparkeerde voertuigen”, zegt de politie. Zijn wagen ging over de kop en kwam tot stilstand op zijn dak. De brandweer werd erbij gehaald omdat er werd gevreesd dat de chauffeur gekneld zat. Dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn. De man werd wel uit het voertuig geholpen door de hulpdiensten en nadien overgebracht naar het ziekenhuis.
  Mechelen
 2. HUIZENJACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstandaard zie je in de woningprijzen... En tóch valt de verkoop niet stil”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstan­daard zie je in de woningprij­zen... En tóch valt de verkoop niet stil”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Breendonk bij Puurs-Sint-Amands, waar letterlijk én figuurlijk leven in de brouwerij is. En enkele interessante woningen op de kop te tikken zijn.
  Puurs-Sint-Amands