Illustratiefoto
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiefoto © Gezinsbond VZW

Van Mechelen tot Lier: op deze 7 tweedehandsbeurzen in de regio Mechelen doe je koopjes tijdens de maand oktober

Regio MechelenZoek jij nog een warm jasje voor je kroost nu de herfst in het land is? Verzamel je lp’s, boeken of voetbalshirts en ontbreekt er nog een stuk in je collectie? Onze redactie zocht voor jou alvast zeven tweedehandsbeurzen uit in de regio Mechelen, waar je daarvoor terechtkan tijdens de maand oktober. Van boeken in Mechelen tot speelgoed in Lier: op deze beurzen doe jij misschien wel de koop van je leven.

  1. Nieuwe T1 Sam Vermeulen ziet Nijlen vanop tribune  ook verliezen bij leider Houtvenne (2-0): “We moeten als groep een klik maken”
    voetbal 3NB

    Nieuwe T1 Sam Vermeulen ziet Nijlen vanop tribune ook verliezen bij leider Houtvenne (2-0): “We moeten als groep een klik maken”

    Donderdagavond maakte KFC Nijlen bekend dat het met Sam Vermeulen een vervanger vond voor Kenny Thompson als T1. Vermeulen coachte zaterdagmiddag nog zijn afscheidsmatch bij Eppegem tegen Rumbeke (1-2 verlies), maar zat zaterdagavond ook in de tribune van Westerlo om er zijn toekomstige troepen te aanschouwen in hun duel bij leider Houtvenne. Vermeulen zag een verdienstelijke wedstrijd van Nijlen, maar het verloor alsnog met 2-0 en zakt weg naar de voorlaatste plaats. Werk aan de winkel.