Bij deze vijf koffiebars in de regio Mechelen kom je even op adem tussen het shoppen door.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij deze vijf koffiebars in de regio Mechelen kom je even op adem tussen het shoppen door. © La Tazza / Barraf

Van Hi Tea tot La Tazza: bij deze 5 koffiebars in de regio Mechelen neem jij een pauze tijdens het shoppen

Regio MechelenDe solden komen er weer bijna aan en dus gaan we massaal op zoek naar de beste koopjes. Omdat een koffiepauze tijdens het shoppen er ook wel bij hoort ging onze redactie op zoek naar vijf leuke bars in Mechelen en omstreken waar je terechtkan voor een heerlijk kopje: van Hi Tea in Mechelen tot La Tazza in Heist-op-den-Berg.

 1. Mechelen zet extra agenten en slachtofferhulp in voor aanpak drugsgeweld
  Belga

  Mechelen zet extra agenten en slachtof­fer­hulp in voor aanpak drugsge­weld

  Nu ook Mechelen steeds vaker wordt getroffen door aanslagen van het drugsmilieu, wordt er gewerkt aan extra blauw op straat en meer slachtofferhulp. Burgemeester Alexander Vandersmissen zat woensdagvoormiddag samen met de bevoegde ministers. “Honderd procent veiligheid kunnen we niet garanderen, maar wel honderd procent inzet om aan de problematiek te werken”, zei Thomas Sterckx, kabinetschef van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden.
  Mechelen
 2. Bim Bam Beieren: 5 keer genieten van een heerlijk paasontbijt in Mechelen en omstreken
  PREMIUM

  Bim Bam Beieren: 5 keer genieten van een heerlijk paasont­bijt in Mechelen en omstreken

  Pasen komt er weer aan en dat is het moment bij uitstek voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Zowel op paaszondag als -maandag organiseren verschillende horecazaken maar ook verenigingen een paasontbijt om jou op je wenken te bedienen. Onze redactie zocht voor jou een aantal adresjes uit in Mechelen en omstreken waar je heerlijk kan smullen van eitjes en ander lekkers. Van Passade in Mechelen tot een aan huis geleverde ontbijtmand in Putte: op deze vijf plekken in de ruime regio rond Mechelen vier jij Pasen.