Medewerker Wouter Van Rymenant en oprichter Karsten Fouquaet in Akiba Station in de Bruul in Mechelen. De winkel opent woensdag voor het eerst de deuren.
Volledig scherm
Medewerker Wouter Van Rymenant en oprichter Karsten Fouquaet in Akiba Station in de Bruul in Mechelen. De winkel opent woensdag voor het eerst de deuren. © Wannes Vansina

Van exotische KitKats over Pokémon tot Hello Kitty: Akiba Station brengt stukje Japan naar Bruul

MechelenMechelen is vanaf woensdag een ‘stukje Japan’ rijker. In de Bruul opent dan Akiba Station, een winkel die ‘geekiness’ importeert uit het land van de rijzende zon. Bezoekers mogen zich verwachten aan exotisch snoep en dito frisdranken, ‘kawaii’ (schattige) spulletjes, manga’s (een soort van stripverhalen) en veel meer.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.