Opening van de zomerkermis in Mechelen. De Bellemadam Myriam Sips schreeuwt het uit, tot groot jolijt van gemeenteraadslid Marc Hendrickx en zijn dochter Inge Lente.
Volledig scherm
PREMIUM
Opening van de zomerkermis in Mechelen. De Bellemadam Myriam Sips schreeuwt het uit, tot groot jolijt van gemeenteraadslid Marc Hendrickx en zijn dochter Inge Lente. © Wannes Vansina

Van de Zomerkermis tot een ritje met de stoomtrein: onze tips voor dit weekend in de regio rond Mechelen

regio mechelenGeen zin om komend weekend binnen te blijven? En heb je nog geen plannen op zaterdag 2 en zondag 3 juli? Wij helpen je graag verder met vijf leuke tips uit Mechelen en omstreken. Geniet van een leuke attractie op de kermis in Mechelen of ga op tocht in het Lierse stadhuis. Dit weekend is er voor elk wat wils.

  1. Racing Mechelen ontvangt Drongen zonder Dean Doncos wiens seizoen mogelijk voorbij is: “Dit is een zware klap”
    Voetbal Beker van België

    Racing Mechelen ontvangt Drongen zonder Dean Doncos wiens seizoen mogelijk voorbij is: “Dit is een zware klap”

    Zondag probeert Racing Mechelen door te stoten naar de volgende ronde van de Beker van België ten koste van derde nationaler Drongen en dat zal het zonder Dean Doncos moeten doen. De Mechelaar, pas hersteld van een probleempje aan de bil, scheurde eerder deze week op training de voorste kruisband van zijn knie af en moet maanden revalideren. Zo lijkt het seizoen van de 23-jarige aanvaller al voorbij nog voor het goed en wel begon.