Van allemaal terug op café tot een zeehondje in de Nete: Dit beroerde u het afgelopen jaar.
Volledig scherm
Van allemaal terug op café tot een zeehondje in de Nete: Dit beroerde u het afgelopen jaar. © David Legreve / Tim Van der Zeypen / Robbe Gils / Marc Aerts

Van allemaal terug op café tot een zeehondje in de Nete: Dit beroerde u het afgelopen jaar

MechelenWe vierden toen de café’s heropenden, duimden wanneer er een zeehondje aanspoelde op 130 kilometer van zee en herdachten samen de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië. Blijdschap, hoop en droefenis: 2021 omvatte het allemaal. Een terugblik op alle verhalen die u het afgelopen jaar beroerde. 

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Van culinaire fietstocht en trappistenproeverij tot kindercarnaval: onze tips voor het weekend in regio Mechelen
  PREMIUM

  Van culinaire fietstocht en trappisten­proe­ve­rij tot kindercar­na­val: onze tips voor het weekend in regio Mechelen

  Nog geen idee wat te doen tijdens het weekend van 25 en 26 maart? Geen probleem! Wij hebben enkele tips gezocht om je agenda te vullen. Je kan meegenieten van een iftar na zonsondergang georganiseerd door Kom Op Tegen Kanker of genieten van vergeten Belgische Kamermuziek. Ook de kindercarnavalstoet in Schriek is dit jaar weer terug van weggeweest. Hier vind je zes tips om te doen in de regio Mechelen.
  Mechelen