Kris Bauwelinck van Camp 2 Camp bij de tenten aan de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen
Volledig scherm
PREMIUM
Kris Bauwelinck van Camp 2 Camp bij de tenten aan de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen © David Legreve

Urban camping zet toch door met beperkt aantal tentjes: “Mensen inspireren niet op te geven”

De organisatoren van de urban camping in Mechelen moeten hun plannen bijsturen ten gevolge van de opflakkering van het coronavirus. Aanvankelijk zouden ze de Tineltuin omvormen tot kampeerterrein, maar dat gaat niet door. Er komen nu tenten her en der op groene plekjes in de stad, maar echt kamperen kan slechts heel beperkt op maar twee plaatsen in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. “We doen dit toch omdat we mensen willen inspireren om niet op te geven”, zegt Kris Bauwelinck.

 1. Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdeprovincialer Sint-Amands: “Gedegouteerd door de voetbalwereld”
  Voetbal Vierde provinciale

  Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdepro­vin­ci­a­ler Sint-Amands: “Gedegou­teerd door de voetbalwe­reld”

  Bilal Jellal was voorbestemd voor een mooie toekomst in het voetbal, maar zoals wel vaker draaide het ook voor de inmiddels 25-jarige Willebroeknaar anders uit. De voormalige Marokkaanse jeugdinternational behoorde in 2015 tot de beloftenkern van Anderlecht die de halve finale van de Youth League haalde, maar tot een profcarrière kwam het omwille van uiteenlopende redenen niet. Nu tekende de aanvallende middenvelder, ook aan de slag bij zaalvoetbaltweedeklasser Futsal Academy Antwerpen, bij vierdeprovincialer Sint-Amands.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug