Aan de voet van de Sint-Romboutstoren vind je de Bartender School van Sven Cautaerts. Studenten leren er cocktails mixen en jongleren met glas en fles.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de voet van de Sint-Romboutstoren vind je de Bartender School van Sven Cautaerts. Studenten leren er cocktails mixen en jongleren met glas en fles. © David Legreve

Uniek in België. Mechelse Bartender School leert je goochelen met flessen zoals Tom Cruise: “Het is meer dan een hele dag zuipen”

MechelenToekomstige barmannen en -vrouwen kunnen sinds kort terecht in de Belgian Bartender School in Mechelen. De BBS is een uniek opleidingscentrum in België dat samenwerkt met de European Bartender School (EBS) en wereldwijd professioneel barpersoneel vormt. “Wij hebben hier alles in huis om de beste bartraining te geven”, zegt initiatiefnemer Sven Cautaerts (32).

 1. Sportclubs Bonheiden en Rijmenam zetten samen de stap naar led: “Kunnen zo genieten van een grote energiebesparing”
  Bonheiden

  Sportclubs Bonheiden en Rijmenam zetten samen de stap naar led: “Kunnen zo genieten van een grote energiebe­spa­ring”

  Vanaf oktober 2021 voorziet de gemeente Bonheiden de terreinen van drie van haar sportclubs simultaan van ledverlichting. Hiervoor gebruikt ze haar jaarlijkse sportinvesteringssubsidie van 10.000 euro, die voorzien is in het meerjarenplan 2019-2025. In totaal zal onze gemeente met deze investering 11,5 ton minder koolstofdioxide en 8664 gram minder zwavel uitstoten per jaar.
 2. Proces tegen pakjesbedrijven wordt in oktober opnieuw ingeleid voor drie rechters in Antwerpen: “Voor ons is er voorlopig nog steeds niets veranderd”
  PREMIUM
  Mechelen

  Proces tegen pakjesbe­drij­ven wordt in oktober opnieuw ingeleid voor drie rechters in Antwerpen: “Voor ons is er voorlopig nog steeds niets veranderd”

  Een legertje aan advocaten bood zich vrijdagochtend aan op de rechtbank in Mechelen. Daar stond het proces tegen pakjesbedrijven GLS en PostNL geprogrammeerd. De arbeidsauditeur had hen gedagvaard tot het aanzetten tot georganiseerde sociale fraude. Alleen is er, sinds er aan de alarmbel werd getrokken, maar weinig voor de koeriers veranderd.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.