Erik Ebben en Dieter Bilsen in de keuken van de Salons Van Dijck.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Ebben en Dieter Bilsen in de keuken van de Salons Van Dijck. © Marc Aerts

Uitbater Salons Van Dijck vormt feestzaal om tot pop-uprestaurant: “Uit noodzaak, maar ook omdat we er zin in hebben”

In de Salons Van Dijck in Mechelen kun je vanaf 10 oktober genieten van vistapas en visgerechten. Uitbater Dieter Bilsen vormt zijn evenementenlocatie tot het einde van het jaar om tot pop-uprestaurant ‘Marché uit de zee’. Naast dineren zul je er ook kunnen genieten van intieme optredens van Belgische artiesten. “We willen onze vernieuwde zaal niet langer laten leegstaan”, zegt Bilsen.

 1. Voertuig vlucht weg van politie en crasht met snelheid van 220 kilometer per uur: “Bijna 10 kilogram hasj en 20.000 euro cash geld in beslag genomen”
  PREMIUM
  Mechelen

  Voertuig vlucht weg van politie en crasht met snelheid van 220 kilometer per uur: “Bijna 10 kilogram hasj en 20.000 euro cash geld in beslag genomen”

  De politie van Mechelen-Willebroek heeft de afgelopen nacht een felle achtervolging moeten inzetten. Nadat het een voertuig opmerkte op de E19, die de nachtklok niet respecteerde, vluchtte de chauffeur aan ongeziene snelheden weg. In Kontich crashte de wagen en zette de bestuurder zijn vlucht te voet veder. In de wagen werd er bijna 10 kilogram hasj én ruim 20.000 euro aangetroffen
 2. Drie stadsarbeiders verliezen job na illegaal feestje in café De Zwaan: “Een van hen bleek achteraf besmet met corona”
  PREMIUM
  Mechelen

  Drie stadsarbei­ders verliezen job na illegaal feestje in café De Zwaan: “Een van hen bleek achteraf besmet met corona”

  De stad Mechelen heeft de samenwerkingsovereenkomst met drie arbeiders verbroken. Reden? Het waren zij die enkele weken geleden met een aantal collega’s het verboden feestje in café De Zwaan organiseerden of bijwoonden. Een van hen had op dat ogenblik op doktersbevel in quarantaine moeten zitten en bleek achteraf ook effectief besmet met het coronavirus.