Erik Ebben en Dieter Bilsen in de keuken van de Salons Van Dijck.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Ebben en Dieter Bilsen in de keuken van de Salons Van Dijck. © Marc Aerts

Uitbater Salons Van Dijck vormt feestzaal om tot pop-uprestaurant: “Uit noodzaak, maar ook omdat we er zin in hebben”

In de Salons Van Dijck in Mechelen kun je vanaf 10 oktober genieten van vistapas en visgerechten. Uitbater Dieter Bilsen vormt zijn evenementenlocatie tot het einde van het jaar om tot pop-uprestaurant ‘Marché uit de zee’. Naast dineren zul je er ook kunnen genieten van intieme optredens van Belgische artiesten. “We willen onze vernieuwde zaal niet langer laten leegstaan”, zegt Bilsen.

  1. Handelaars kopen duizend paraplu’s om klanten droog te houden
    Mechelen

    Handelaars kopen duizend paraplu’s om klanten droog te houden

    Handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken heeft duizend gele en rode paraplu’s aangekocht om te verdelen onder de handelaars van het kernwinkelgebied. Zij kunnen de regenschermen bij regenweer ter beschikking stellen van hun klanten die buiten staan te wachten. Het gaat om een investering van 4.000 euro. “Ondanks de moeilijke periode voor de handelaars, blijft Mechelen MeeMaken de schwung erin houden”, stelt Economieschepen Greet Geypen vast.