De vechtpartij gebeurde aan een bushokje ter hoogte van de Thomas More Hogeschool langs de Zandpoortvest in Mechelen.
Volledig scherm
De vechtpartij gebeurde aan een bushokje ter hoogte van de Thomas More Hogeschool langs de Zandpoortvest in Mechelen. © Tim Van der Zeypen

Twintiger in levensgevaar na vechtpartij aan hogeschool: 23-jarige verdachte aangehouden op verdenking van slagen en verwondingen

MechelenEen 28-jarige man uit Mechelen vecht momenteel in het ziekenhuis voor zijn leven. De twintiger was gisteren betrokken bij een vechtpartij langs de Zandpoortvest in Mechelen. Twee jongeren werden nadien opgepakt en verhoord. Eén van hen, een 23-jarige jongeman, werd inmiddels door de onderzoeksrechter aangehouden voor slagen en verwondingen, zegt parketwoordvoerder Kristof Aerts.

 1. Verhuis naar nieuwe zorgcampus Borgerstein staat in november gepland: “Oud seminariegebouw is charmant, maar verandering was noodzakelijk”
  Sint-Katelijne-Waver

  Verhuis naar nieuwe zorgcampus Borger­stein staat in november gepland: “Oud seminarie­ge­bouw is charmant, maar verande­ring was noodzake­lijk”

  De nieuwe zorgcampus op de site van Borgerstein in Sint-Katelijne-Waver opent op zaterdag 6 november de deuren van de verschillende nieuwe gebouwen op de site. Er kwamen onder andere een nieuw woonzorghuis en een gebouw dat onderdak biedt aan personen met een beperking. Het oud seminariegebouw krijgt verschillende invullingen.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.