MECHELEN - De rechtbank van Mechelen.
Volledig scherm
MECHELEN - De rechtbank van Mechelen. © David Legreve

Trio staat terecht voor inbraakpoging in woning

HeffenDrie Roemenen riskeren een celstraf van 1 jaar en een geldboete van 800 euro. De drie stonden terecht voor een inbraakpoging in een woning langs de Heirstraat in Heffen bij Mechelen.

 1. Rupel Boom strikt met Levi Lukebakio (Crossing Schaarbeek) jongere broer van Rode Duivel Dodi: “De broer van zijn geeft me kracht”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Rupel Boom strikt met Levi Lukebakio (Crossing Schaarbeek) jongere broer van Rode Duivel Dodi: “De broer van zijn geeft me kracht”

  Lukebakio tekent bij eerstenationaler Rupel Boom. Het zou nogal een stunt zijn van de Boomkes, maar het gaat natuurlijk niet om Rode Duivel en Hertha Berlijn-aanvaller Dodi (23), wel om diens jongere broer Levi (20). De snelle flankaanvaller maakt de overstap van derdenationaler Crossing Schaarbeek en ziet in Boom de ideale volgende stap in zijn carrière.
 2. Abderrahman El Gdali (SC Mechelen) blij met actieplan van KBVB rond discriminatie en racisme: “Mensen kunnen er alleen slimmer van worden”
  voetbal vierde provinciale

  Abderrah­man El Gdali (SC Mechelen) blij met actieplan van KBVB rond discrimina­tie en racisme: “Mensen kunnen er alleen slimmer van worden”

  De KBVB zet in samenwerking met Voetbal Vlaanderen en het Waalse ACFF een actieplan op in de strijd tegen racisme en discriminatie op onze Belgische voetbalvelden. Dat maakte de voetbalbond dinsdag bekend. Zo komt er een toegankelijk meldpunt, een inclusiemanager, een Diversity Board en een Nationale Kamer voor Discriminatie en Racisme.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!