ARCHIEFBEELD
Volledig scherm
ARCHIEFBEELD © Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek

Tot twee keer toe betrapt politie dezelfde trucker zonder rijbewijs: “Gelet op zijn laksheid én die van zijn baas werd de vrachtwagen in beslag genomen”

MechelenDe politie van Mechelen-Willebroek heeft bij een controle-actie op zwaar vervoer een vrachtwagen in beslag genomen. De chauffeur ervan werd twee keer gecontroleerd en twee keer stelde de politie vast dat hij geen rijbewijs had.

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Mechelen de fietsstad van Vlaanderen en krijgt ze zestien nieuwe parken? En hoe zit het met de halvering van de kinderarmoede?
    PREMIUM
    Mechelen

    BELOOFD IS BELOOFD. Wordt Mechelen de fietsstad van Vlaanderen en krijgt ze zestien nieuwe parken? En hoe zit het met de halvering van de kinderar­moe­de?

    De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes uit het bestuursakkoord, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Mechelen, met een stadsbestuur dat bij aanvang drie grote ‘toekomstprojecten’ naar voren schoof: het zetten van baanbrekende stappen op het vlak van mobiliteit, het halveren van de kinderarmoede en het uitgroeien tot een economische toplocatie. Met wisselend succes.