De NMBS Parking aan de Postzegellaan in Mechelen
Volledig scherm
De NMBS Parking aan de Postzegellaan in Mechelen © David Legreve

Tijdelijke buurtparking biedt parkeerders aan Sporting veilig alternatief

De stad Mechelen neemt een terrein van de NMBS aan de Postzegellaan in concessie ten behoeve van onder meer Sporting Mechelen. Het zal dienstdoen als tijdelijke buurtparking in afwachting van definitieve parkeerplaatsen in de Colomalaan.

  1. Rupel Boom ziet vijf (!) spelers uitvallen, maar boekt wel ruime zege bij Winkel Sport (0-3): “Een heel volwassen prestatie”
    voetbal 1N

    Rupel Boom ziet vijf (!) spelers uitvallen, maar boekt wel ruime zege bij Winkel Sport (0-3): “Een heel volwassen prestatie”

    Rupel Boom tankte vertrouwen bij Winkel Sport dankzij een 0-3-zege. Een gouden driepunter, maar wel eentje met een zwart randje. In de opwarming al verloren de Steenbakkers Neral met een blessure, de nasleep van hinder eerder deze week, maar de zwaarste averij moest dan nog komen. Al vroeg in de wedstrijd botste doelman Laverge met kapitein Vervoort en beide spelers werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Na rust verliet Thuys dan weer gehavend het veld en werd ook man van de match Stephen Buyl vroegtijdig naar de kant gehaald.