Na het steekincident op de secundaire school COLOMAplus kwam de politie in groten getale ter plaatse.
Volledig scherm
PREMIUM
Na het steekincident op de secundaire school COLOMAplus kwam de politie in groten getale ter plaatse. © David Legreve

Tienermeisje krijgt messteek in het gezicht na vechtpartij op school: “Ze hadden al langer ruzie met elkaar”

MechelenEen discussie tussen twee tienermeisjes van de COLOMAplus-school in Mechelen is donderdag tijdens de middagpauze uitgemond in een steekpartij met een breekmes. Een meisje (15) raakte gewond in haar gezicht bij de hals en het oor. De politie nam de verdachte, eveneens 15 jaar oud, mee voor verhoor. “Wij zijn erg geschrokken en betreuren dit incident”, reageert de school. Beelden van de steekpartij, gemaakt door andere leerlingen, gingen achteraf massaal rond in de school én op sociale media.

  1. City Pirates neemt revanche op Racing Mechelen met goal van Manu Nascimento Borges (0-1):  “We houden alles in eigen handen”
    PREMIUM
    voetbal 2natB

    City Pirates neemt revanche op Racing Mechelen met goal van Manu Nascimento Borges (0-1): “We houden alles in eigen handen”

    City Pirates zet zijn opmars verder. Hoewel die even werd onderbroken door de nederlaag bij Cappellen volgde vorig weekend een knap gelijkspel tegen leider Hades (2-2) en zaterdagavond knoopte de groep van Spencer Verbiest opnieuw aan met de overwinning. De piraten wonnen op het veld van Racing Mechelen dankzij een goal van Nascimento Borges vlak voor rust en namen zo revanche voor de 0-5 nederlaag uit de heenronde.