De acteurs en andere medewerkers van toneelstuk De Groene Muur na hun eerste voorstelling in het UZA op 25 mei.
Volledig scherm
De acteurs en andere medewerkers van toneelstuk De Groene Muur na hun eerste voorstelling in het UZA op 25 mei. © Lieve Loubers

Theaterstuk ‘De Groene Muur’ van en over zeven chronisch zieke mensen speelt extra voorstellingen

Theaterstuk ‘De Groene Muur’, gespeeld door zeven chronisch zieke mensen, geeft twee extra voorstellingen. Op donderdag 28 november en vrijdag 13 december openen de deuren van het auditorium Kinsbergen in het UZA voor een optreden over het leven van chronisch zieken. “Het stuk werd gemaakt met een lach en een traan. Het is geen klaagzang over onze ziekte want er zit ook veel humor in.”

0 reacties

 1. Kom de koude winterdagen door met hartverwarmende dranken in deze 7 koffiehuisjes in Mechelen en omstreken
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Kom de koude winterda­gen door met hartverwar­men­de dranken in deze 7 koffiehuis­jes in Mechelen en omstreken

  De gezellige kerstdagen zijn weer voorbij en de lente is nog lang niet in zicht. We kunnnen met andere woorden wel een bakje troost gebruiken tijdens deze koude en regenachtige dagen. Wij gingen daarom op zoek naar de 7 leukste koffiebars in Mechelen en omstreken. Van zoete latte’s in Mechelen en milkshakes in Heist-op-den-Berg tot geneeskundige theesoorten in Bornem en ijskoffie in Bonheiden: Met deze gezellige koffiehuisjes kom jij de koude dagen door.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.