The Hindu Needle Trick
Volledig scherm
The Hindu Needle Trick © hans maakt een foto

The Hindu Needle Trick brengt derde album uit: “Hopelijk in 2O21 wel een uitgebreide concertreeks”

The Hindu Needle Trick brengt op 23 oktober zijn derde langspeler uit. Een feestje om ‘Creatures Of Convenience’ te releasen zit er ten gevolge van de covid-19-crisis niet in, videoclips die volledig coronaproof zijn gelukkig wel.

 1. Productiehuis Fabrique Fantastique werkt aan paasfilm en wereldwijd verkochte animatiereeks: “Sinds Ridder Muis staan we echt op de kaart”
  PREMIUM
  Lier

  Productie­huis Fabrique Fantasti­que werkt aan paasfilm en wereldwijd verkochte animatie­reeks: “Sinds Ridder Muis staan we echt op de kaart”

  Productiehuis Fabrique Fantastique uit Lier heeft de wind in de zeilen. Zo is het bedrijf momenteel volop aan het werken aan een kerstspecial rond animatiefiguurtje Ridder Muis, de familiefilm Bim en de al wereldwijd verkochte animatiereeks Interstellar Ella. “We gingen in zeven jaar van vier naar vijftig werknemers. Stilaan wordt ons bedrijfsgebouw zelfs wat te klein”, zegt Tom Van Gestel (36) van Fabrique Fantastique.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Achterkant station krijgt hoogbouw: “Maar Ragheno wordt geen Brussel-Noord”
  Play
  Mechelen

  Achterkant station krijgt hoogbouw: “Maar Ragheno wordt geen Brus­sel-Noord”

  De toekomstige stadswijk Ragheno zal de Mechelse skyline hertekenen. Op verschillende plaatsen komen torens van 10 tot 18 verdiepingen. “Maar we maken er géén Brussel-Noord van”, verzekert schepen van Stadsontwikkeling Greet Geypen (Open VLD). De plannen voor de nieuwe stadswijk met onder meer een nieuwe groene long, verschillende parkkamers en een jachthaven worden komend weekend voorgesteld tijdens een groot info-event.