The Hindu Needle Trick
Volledig scherm
The Hindu Needle Trick © hans maakt een foto

The Hindu Needle Trick brengt derde album uit: “Hopelijk in 2O21 wel een uitgebreide concertreeks”

The Hindu Needle Trick brengt op 23 oktober zijn derde langspeler uit. Een feestje om ‘Creatures Of Convenience’ te releasen zit er ten gevolge van de covid-19-crisis niet in, videoclips die volledig coronaproof zijn gelukkig wel.

 1. Speelgoedmuseum opent grote Fabeltjeslandexpo met 500 collectiestukken van verzamelaar: “Ik ben verslaafd aan speelgoed van tv en films”
  PREMIUM
  Mechelen

  Speelgoed­mu­se­um opent grote Fabeltjes­land­ex­po met 500 collectie­stuk­ken van verzame­laar: “Ik ben verslaafd aan speelgoed van tv en films”

  Morgen zaterdag opent in het Speelgoedmuseum in Mechelen ‘Op reis door Fabeltjesland’, een tentoonstelling die lieve kijkbuiskinderen van vroeger en nu met behulp van meer dan vijfhonderd collectiestukken door de geschiedenis van het nog altijd populaire televisieprogramma voert. Bezichtigen kan wel enkel tijdens weekends, feestdagen en in de schoolvakanties, want de financiële toestand laat meer openingsdagen niet toe.
 1. Criminaliteit in Mechelen daalt opnieuw aanzienlijk, maar aantal winkeldiefstallen en auto-inbraken stijgt “Corona heeft invloed gehad op de cijfers”
  PREMIUM
  Mechelen

  Criminali­teit in Mechelen daalt opnieuw aanzien­lijk, maar aantal winkeldief­stal­len en au­to-inbraken stijgt “Corona heeft invloed gehad op de cijfers”

  De Mechelse criminaliteit in de eerste helft van 2020 is opnieuw gedaald. Dat heeft de stad samen met de politie zopas bekend gemaakt. Het aantal gauwdiefstallen en woninginbraken mocht dan wel fel dalen, het aantal winkeldiefstallen en auto-inbraken is gestegen en ook de cybercriminaliteit wordt een groter probleem. Positief is dat de politie in de strijd tegen deze fenomenen al enkele successen boekte.