MECHELEN Voorstelling van het programma basisinternet van Telenet voor kwetsbare gezinnen en alleenstaanden. Dat doet het in samenwerking met Ondernemers voor een Warm België, in de Kabel en sociale organisaties en met de financiële steun van Petra De Sutter, federaal minister van Telecommunicatie.
Volledig scherm
MECHELEN Voorstelling van het programma basisinternet van Telenet voor kwetsbare gezinnen en alleenstaanden. Dat doet het in samenwerking met Ondernemers voor een Warm België, in de Kabel en sociale organisaties en met de financiële steun van Petra De Sutter, federaal minister van Telecommunicatie. © David Legreve

Telenet rolt basisinternet verder uit: “Help ons aan 6.000 laptops voor kwetsbare gezinnen”

Mechelen/GentEen jaar na de lancering van het proefproject ‘Essential internet’ in Mechelen en Gent breidt Telenet het basisinternet voor kwetsbare gezinnen uit tot een structureel aanbod. In samenwerking met Ondernemers voor een Warm België en Link in de Kabel zorgt het telecombedrijf ook voor 6.000 laptops en digitale basisvaardigheidstraining.

  1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
    HLN Shop

    Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

    Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.