Katrien Vereecken van My Ex Boyfriend bij de tekening op haar vitrine.
Volledig scherm
Katrien Vereecken van My Ex Boyfriend bij de tekening op haar vitrine. © Wannes Vansina

Tekeningen nodigen uit tot laatste bezoek aan liefste straat voor ‘De Grote Werken’

MechelenAcht illustratrices hebben de vitrines van 24 winkels van ‘de liefste straat van Mechelen’ onder handen genomen. “Meteen de perfecte reden voor de kerstshoppers om de Onze-Lieve-Vrouwestraat voor een laatste keer voor ‘De Grote Werken’ te komen bewonderen!”

 1. Drietal overvalt nachtwinkel met machete: “Dader werd afgedreigd door iemand in het drugsmilieu”
  PREMIUM
  Bonheiden

  Drietal overvalt nachtwin­kel met machete: “Dader werd afgedreigd door iemand in het drugsmili­eu”

  Drie jongeren hebben zich woensdag moeten verantwoorden voor een gewapende overval op een nachtwinkel in het centrum van Bonheiden. De overvallers bedreigden daarbij de uitbater met een machete. Het parket vorderde celstraffen tot 18 maanden effectief. “De man die mijn cliënt afperste heeft een zwaar strafblad. Onder meer voor ontvoering”, aldus de advocate van één van de overvallers.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.