Technopolis schenkt een cheque aan Rode Neuzendag
Volledig scherm
Technopolis schenkt een cheque aan Rode Neuzendag © David Legreve

Technopolis schenkt 3.200 euro aan Rode Neuzen Dag

MechelenTechnopolis heeft vrijdag een cheque ter waarde van 3.200 euro overhandigd aan Rode Neuzen Dag. Het geld werd bijeengebracht met een symbolische ticketverkoop voor de Dag van de Wetenschap van nu zondag.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Minister Verlinden bezoekt subsidieproject rond intrafamiliaal geweld in het Mechelse: “Drempel om hulp te zoeken ligt vaak te hoog”
  PREMIUM
  Mechelen

  Minister Verlinden bezoekt subsidie­pro­ject rond intrafami­li­aal geweld in het Mechelse: “Drempel om hulp te zoeken ligt vaak te hoog”

  Het Mechelse Family Justice Center (FJC) kreeg vandaag minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) over de vloer. Vorige maand startte het centrum haar eerste kinder- en oudersessies op rond intrafamiliaal geweld, onder andere met financiële steun van de federale overheid. “Ik hoop dat dit project als voorbeeld kan dienen voor vele andere steden en gemeenten”, sprak Verlinden.