Technopolis schenkt een cheque aan Rode Neuzendag
Volledig scherm
Technopolis schenkt een cheque aan Rode Neuzendag © David Legreve

Technopolis schenkt 3.200 euro aan Rode Neuzen Dag

MechelenTechnopolis heeft vrijdag een cheque ter waarde van 3.200 euro overhandigd aan Rode Neuzen Dag. Het geld werd bijeengebracht met een symbolische ticketverkoop voor de Dag van de Wetenschap van nu zondag.

 1. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterworkshops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterwork­shops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door

  De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 activiteiten in Mechelen en omstreken kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.
 2. Onze weekendtips voor de Mechelse regio: Watervogels spotten, gedichtenwandeling en bouwinspiratie opdoen
  PREMIUM
  Mechelen

  Onze weekend­tips voor de Mechelse regio: Watervo­gels spotten, gedichten­wan­de­ling en bouwinspi­ra­tie opdoen

  De impact van de coronamaatregelen laat zich nog steeds voelen in de evenementenkalender, maar dat neemt niet weg dat je komend weekend in onze regio toch enkele boeiende activiteiten kan meepikken. Zo kan je woonadvies bij elkaar sprokkelen in de Nekkerhal of op gedichtenwandeling gaan in Mechelen. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod van het weekend van 29 en 30 januari.