’t Oudt School opende in mei al een zomerbar.
Volledig scherm
’t Oudt School opende in mei al een zomerbar. © David Legreve

't Oudt School stelt zichzelf voor met pop-up restaurant

HombeekFeestzaal ’t Oudt School opent in september de deuren. Op 14 en 15 augustus kunnen geïnteresseerden kennismaken tijdens een pop-up restaurant op het gezellig aangelegd binnenhof.

 1. Shabani M’Faume Ramadhani en leider Willebroekse winnen topper en slaan al vijfpuntenkloof: “We willen kampioen worden”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE B

  Shabani M’Faume Ramadhani en leider Willebroek­se winnen topper en slaan al vijfpunten­kloof: “We willen kampioen worden”

  Is de kampioen in derde provinciale B nu al bekend? Toegegeven, het is wat kort door de bocht, maar feit is wel dat Willebroekse na vier speeldagen al vijf punten los staat in de rangschikking met een perfect rapport. Shabani M’Faume Ramadhani was zondag met drie goals de grote man in de topper tegen Sint-Martinus Halle (4-1). Een hattrick waarmee de 36-jarige middenvelder zijn seizoenstotaal aandikte tot zes stuks.
 2. ’t Oudt School opent zomerbar (zodra het mag): “Mooiere tijden liggen in het verschiet”
  PREMIUM
  Hombeek

  ’t Oudt School opent zomerbar (zodra het mag): “Mooiere tijden liggen in het verschiet”

  Hombeek is een zomerbar rijker. De eigenaars van hoeve ’t Oudt School onder de kerktoren van Sint-Martinus willen ermee starten zodra de horeca open mag. Nochtans behoorde een bar niet tot hun plannen, maar corona veranderde alles. Zo had hun feestschuur vorige zomer al moeten opengaan. “Onze moed en geloof blijven”, zeggen tuinaannemer Klaas Van Opstal en zijn vrouw Hilde Lemmens.