Het Sylvesterstadion in Mechelen werd eindelijk afgebroken. In november worden op het vroegere voetbalveld bomen aangeplant.
Volledig scherm
Het Sylvesterstadion in Mechelen werd eindelijk afgebroken. In november worden op het vroegere voetbalveld bomen aangeplant. © Wim Dirckx

Sylvesterstadion afgebroken: beheerteam plant in november bomen

MechelenHet Sylvesterstadion is met een jaar vertraging dan toch met de grond gelijkgemaakt. Het beheerteam plant er in november samen met buurtbewoners bijna een hectare bos.

 1. Jana (22) verkleedt zich in haar vrije tijd in een rode draak met grote oren: “Zodra ik dat pak aantrek, zit ik helemaal in dat personage”
  PREMIUM
  Lier

  Jana (22) verkleedt zich in haar vrije tijd in een rode draak met grote oren: “Zodra ik dat pak aantrek, zit ik helemaal in dat personage”

  Het langverwachte derde seizoen van The Masked Singer is er eindelijk. BV’s zingen en dansen weer elke week in schitterende pakken en moeten zich helemaal inleven in personages als Champignon, Mummie of Leeuw. Er bestaat echter een hele gemeenschap die in hun vrije tijd in zulke pakken kruipt. Jana Linden (22) uit Lier is een van hen en maakte haar personage Fluff helemaal zelf: “Tijdens een fotoshoot in Doel dachten enkele voorbijgangers dat we promo maakten voor het nieuwe seizoen van The Masked Singer.” Een goed gesprek over een opmerkelijke en niet bepaald goedkope hobby, waar ook de politie altijd alles wil van weten.
 2. “Gerechtsgebouw en stadhuis niet gericht geviseerd”: Dertigers blijven aangehouden na aanslag met molotovcocktails
  PREMIUM
  Mechelen

  “Gerechts­ge­bouw en stadhuis niet gericht geviseerd”: Dertigers blijven aangehou­den na aanslag met molotov­cock­tails

  De raadkamer in Mechelen heeft dinsdag de aanhouding van twee 36-jarigen bevestigd. Het duo werd recent opgepakt in het onderzoek naar de aanslagen op het Mechelse gerechtsgebouw en het Huis van de Mechelaar. Wat hen bezielden maakt nu nog steeds deel uit van het verdere onderzoek. “Maar het was niet hun bedoeling om schade aan te richten”, klinkt het.