Kim Troch heeft afgelopen weekend met Tender Loving (TL) Doggycare intrek genomen in een nieuw pand.
Volledig scherm
Kim Troch heeft afgelopen weekend met Tender Loving (TL) Doggycare intrek genomen in een nieuw pand. © Wannes Vansina

Succesvolle hondenkoekjesbakkerij verhuist naar groter pand: “Veel klanten komen wekelijks om donuts”

Mechelen/Sint-Katelijne-WaverKim Troch heeft afgelopen weekend met Tender Loving (TL) Doggycare intrek genomen in een nieuw pand. Na een jaar blijken haar hondenkoekjesbakkerij en winkel een groot succes.

 1. Een verjaardagstaart of kerststronk voor uw viervoeter? Of een maaltijdbox voor je trouwste vriend? Kim (30) opent bakkerij voor honden
  PREMIUM
  Mechelen/Sint-Katelijne-Waver

  Een verjaar­dags­taart of kerst­stronk voor uw viervoeter? Of een maaltijd­box voor je trouwste vriend? Kim (30) opent bakkerij voor honden

  “Howl-o-ween” in de Blauwhondstraat in Mechelen. Daar start vrijdag een bakkerij voor… honden. Gedragstherapeute Kim Troch uit Sint-Katelijne-Waver zal er zelfs heuse verjaardagstaarten en kerststronken bakken voor viervoeters. “Gezonde koekjes waar je je niet schuldig over moet voelen”, verzekert ze. Verder verkoopt ze een unieke collectie spulletjes, zoals eveneens zelfgemaakte en samenhorende bandana’s en mondmaskers voor hond en baasje.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.