Kim Troch heeft afgelopen weekend met Tender Loving (TL) Doggycare intrek genomen in een nieuw pand.
Volledig scherm
Kim Troch heeft afgelopen weekend met Tender Loving (TL) Doggycare intrek genomen in een nieuw pand. © Wannes Vansina

Succesvolle hondenkoekjesbakkerij verhuist naar groter pand: “Veel klanten komen wekelijks om donuts”

Mechelen/Sint-Katelijne-WaverKim Troch heeft afgelopen weekend met Tender Loving (TL) Doggycare intrek genomen in een nieuw pand. Na een jaar blijken haar hondenkoekjesbakkerij en winkel een groot succes.

 1. Allicht géén provinciaal verbod op afsteken vuurwerk: “Heeft alleen zin als het nationaal wordt opgelegd”
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Allicht géén provinci­aal verbod op afsteken vuurwerk: “Heeft alleen zin als het nationaal wordt opgelegd”

  De provincie Antwerpen gaat dit najaar allicht géén provinciaal vuurwerkverbod opleggen. Vorig jaar was dat wel het geval. Het kreeg daarvoor al verschillende vragen van burgemeesters, maar de provincie heeft die vragen doorgestuurd naar de federale overheid. “Het voordeel van een verbod op provinciaal niveau weegt niet op tegen de wrevel en frustratie die het veroorzaakt tenzij je het federaal oplegt.” Vorig jaar was er zelfs een verbod op het bezit van vuurwerk.
 2. Een verjaardagstaart of kerststronk voor uw viervoeter? Of een maaltijdbox voor je trouwste vriend? Kim (30) opent bakkerij voor honden
  PREMIUM
  Mechelen/Sint-Katelijne-Waver

  Een verjaar­dags­taart of kerst­stronk voor uw viervoeter? Of een maaltijd­box voor je trouwste vriend? Kim (30) opent bakkerij voor honden

  “Howl-o-ween” in de Blauwhondstraat in Mechelen. Daar start vrijdag een bakkerij voor… honden. Gedragstherapeute Kim Troch uit Sint-Katelijne-Waver zal er zelfs heuse verjaardagstaarten en kerststronken bakken voor viervoeters. “Gezonde koekjes waar je je niet schuldig over moet voelen”, verzekert ze. Verder verkoopt ze een unieke collectie spulletjes, zoals eveneens zelfgemaakte en samenhorende bandana’s en mondmaskers voor hond en baasje.