Twintig studenten van de Thomas More-hogeschool in Mechelen zijn op het vliegtuig richting Dubai gestapt. Ze zullen er zes maanden lang het onthaal verzorgen van het Belgisch paviljoen op Expo 2020.
Volledig scherm
Twintig studenten van de Thomas More-hogeschool in Mechelen zijn op het vliegtuig richting Dubai gestapt. Ze zullen er zes maanden lang het onthaal verzorgen van het Belgisch paviljoen op Expo 2020. © Thomas More

Studenten verzorgen onthaal op Expo 2020 in Dubai

MechelenTwintig studenten van de Thomas More-hogeschool in Mechelen zijn op het vliegtuig richting Dubai gestapt. Ze zullen er zes maanden lang het onthaal verzorgen van het Belgisch paviljoen op Expo 2020.

  1. Het Paradijs brengt portretten Madame Hortense weer samen: “Vieren ultiem liefdesverhaal met nieuwe champagne”
    PREMIUM
    Mechelen

    Het Paradijs brengt portretten Madame Hortense weer samen: “Vieren ultiem liefdesver­haal met nieuwe champagne”

    Het hommagejaar voor ‘Madame Hortense’ krijgt een opvallend staartje. Vzw Het Paradijs slaagde erin om de portretten te verenigen die Roger Velghe (89) en Liliane Van Lierde (79) in 1985 samen schilderden van de prima ballerina van het Mechelse ballet. Op hun “ultieme liefdesverhaal” baseert de vzw zich om op 11 februari ‘L’Amore è un’arte’ te schenken tijdens een ‘valentijnssurprise’ op de Grote Markt.