MECHELEN Arthur Schurmans, Fien De Smet en Elliot Smolders organiseren Hartescape op de Korenmarkt
Volledig scherm
MECHELEN Arthur Schurmans, Fien De Smet en Elliot Smolders organiseren Hartescape op de Korenmarkt © David Legreve

Studenten organiseren ‘escaperoombattle’ ten voordele van Prinses Harte

Zeven eerstejaarsstudenten Handelswetenschappen organiseren op 30 maart Hartescape: een ‘escaperoombattle’ met lounge bar op de Korenmarkt in Mechelen ten voordele van de vzw Prinses Harte.

2 reacties

 • Freddy Devlaeminck

  3 jaar geleden
  ik vint wel dat dat mooi is dat jongeren zich inzetten voor goede doelen, goed bezig jeugd!
 • Jacqueline Verbist

  3 jaar geleden
  30 euro voor zo'n brol?? Wat een afzetterij!
 1. Museum voor Schone Kunsten blijft nog jaar dicht, maar deze duizend feestvarkens mochten er wel al de boel op stelten zetten
  ANTWERPEN

  Museum voor Schone Kunsten blijft nog jaar dicht, maar deze duizend feestvar­kens mochten er wel al de boel op stelten zetten

  Over een klein jaar opent het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) na meer dan tien jaar renovatiewerken éindelijk de deuren. Maar duizend feestvarkens konden afgelopen weekend al eens proeven van het interieur van het schoonste monument van ’t stad. De Gentse broers achter danceduo Curtis Alto organiseerde er die dagen lang ‘IIImagine’. “Bij een concert in een museum denk je meteen zoiets artyfarty, maar niets bleek minder waar”
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 3. Geseinde man gevonden en grote fles lachgas in beslag genomen
  Mechelen

  Geseinde man gevonden en grote fles lachgas in beslag genomen

  De politie van Mechelen-Willebroek heeft tijdens een gerechtelijke controleactie afgelopen weekend onder meer een nationaal geseinde man aangetroffen. De man werd gezocht in het kader van een gerechtelijk dossier. Tijdens diezelfde controleacties werd er bij iemand anders ook nog een grote fles lachgas opgemerkt. “De fles werd in beslag genomen”, klinkt het bij de politiezone. De eigenaar ervan kreeg een GAS-PV mee naar huis.
 1. Nog meer fileleed in Putte? Agentschap Wegen en Verkeer voert dit weekend werken uit aan N15 in centrum: “Wegdek is in slechte staat”
  Putte

  Nog meer fileleed in Putte? Agentschap Wegen en Verkeer voert dit weekend werken uit aan N15 in centrum: “Wegdek is in slechte staat”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt komend weekend het wegdek van de Mechelbaan (N15) vanaf huisnummer 468 tot aan het kruispunt van de Kleinmannekensstraat. Hoewel Putte, de N15 in het bijzonder, omwille van nabijgelegen wegenwerken tijdens spitsuren fileleed ondervindt, konden de werken volgens AWV niet uitgesteld worden. “We willen niet wachten op de winter.”
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.