Links Lisa Hendrickx, met collega's Boyd Driesen, Estelle Wolput en Sam Van Buggenhout
Volledig scherm
Links Lisa Hendrickx, met collega's Boyd Driesen, Estelle Wolput en Sam Van Buggenhout © Zico

Studente bouwt app om zieke kinderen te informeren: “Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het soms is artsen te begrijpen. Zico moet hen daarbij helpen”

Lisa Hendrickx (24) uit Aarschot en drie collega-studenten van Thomas More in Mechelen hebben donderdagavond een prijs voor het beste ondernemersidee gewonnen. De jonge start-up werkt aan een app die zieke kinderen in het ziekenhuis beter moet informeren over wat hen overkomt. “Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het soms is artsen te begrijpen”, zegt Lisa.

0 reacties

 1. Woonzorgcentrum uit Rijmenam door familie voor de rechter gesleept: “Moeder moest zeven dagen in quarantaine na elk bezoek aan knuffelcontact”
  PREMIUM
  Rijmenam

  Woonzorg­cen­trum uit Rijmenam door familie voor de rechter gesleept: “Moeder moest zeven dagen in quarantai­ne na elk bezoek aan knuffelcon­tact”

  Een bewoonster van het woonzorgcentrum Zonneweelde in Rijmenam (Bonheiden) heeft samen met haar dochter een zaak in kortgeding aangespannen tegen het centrum omdat ze na elk familiebezoek zeven dagen in quarantaine moest. Moeder en dochter vonden de maatregel buiten proportie. “Zeker omdat de bewoners al hun vaccin hadden gekregen.” De rechter veegde uiteindelijk de klacht van tafel.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?