MECHELEN Michèle Cuvelier leest live online voor aan het tweede leerjaar van basisschool O.L.V.
Volledig scherm
MECHELEN Michèle Cuvelier leest live online voor aan het tweede leerjaar van basisschool O.L.V. © David Legreve

StuBru-presentatrice besluit voorleesweek O.L.V. van de Ham

MechelenDe tweedejaars van basisschool O.L.V. van de Ham in Mechelen hebben de voorleesweek in schoonheid afgesloten met een heuse BV.

 1. Timothy Heylen ook volgend seizoen coach van KGR Katelijne dat spelersgroep bij elkaar houdt: “Met gezonde sportieve én financiële ambitie”

  Timothy Heylen ook volgend seizoen coach van KGR Katelijne dat spelers­groep bij elkaar houdt: “Met gezonde sportieve én financiële ambitie”

  Terwijl de beslissing rond het al dan niet definitief stopzetten van het amateurvoetbal vreemd genoeg werd uitgesteld tot 25 januari, wachten steeds meer clubs het verdict niet langer af. Zo rekent men ook bij tweedeprovincialer Groen Rood Katelijne niet meer op een hervatting en wordt al volop werk gemaakt van volgend seizoen. Coach Timothy Heylen blijft aan boord en tot dusver volgde al ruim driekwart van de spelersgroep zijn voorbeeld.
 2. En daar zijn de sneeuwmannen... Mechels Vrijbroekpark als decor voor sneeuwpret
  Mechelen-Bonheiden

  En daar zijn de sneeuwman­nen... Mechels Vrijbroek­park als decor voor sneeuwpret

  De Mechelse regio kreeg op zaterdagnamiddag het bezoek van een winterse neerslagzone. Heel wat gemeenten werden bedekt met een laagje sneeuw, op sommige plaatsen al wat dikker dan elders. In het provinciaal groendomein Vrijbroekpark in Mechelen werden de eerste sneeuwmannen van het jaar gespot. “We hebben hier echt naar uitgekeken”, vertellen Isaac en Renee. Hun sneeuwman stond in geen tijd recht. De eerste sneeuwruimmachines werden in de loop van de namiddag van stal gehaald, onder andere in Mechelen en Bonheiden. De witte pret is mogelijks van korte duur, want vanavond wordt de dooi al ingezet.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw