MECHELEN - Stadsgidsen Mechelen lanceerde zondag hun nieuwe website.
Volledig scherm
MECHELEN - Stadsgidsen Mechelen lanceerde zondag hun nieuwe website. © Marc Aerts

Stadsgidsen Mechelen lanceren nieuwe website met suikerbonen: “Nu kunnen we ons publiek nog efficiënter bereiken”

MechelenIn het Mechelse stadhuis heeft Stadsgidsen Mechelen hun nieuwe website gelanceerd. Het deed dat net zoals bij een geboorte met bijhorende suikerbonen. Naast het officieel in gebruik nemen van de website, maakte het ook een nieuwe wandeling bekend. Een naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de Koninklijke Beiaardschool Jef Denyn.

  1. Verbouwing afgelegen huis kost ‘Blind Gekocht’-koppel 616 euro aan… brieven: “Plots hadden we 88 ‘buren’ die aangetekend schrijven kregen”
    PREMIUM

    Verbouwing afgelegen huis kost ‘Blind Ge­kocht’-kop­pel 616 euro aan… brieven: “Plots hadden we 88 ‘buren’ die aangete­kend schrijven kregen”

    Verbouwen na gezinsuitbreiding: het hoeft geen opzien te baren. Maar toen ‘Blind Gekocht’-deelnemers Tom Robberechts (31) en Vicky Van Der Elst (29) eraan begonnen, kregen ze plots een factuur van 616 euro in de bus. Kosten die de stad Mechelen hen aanrekent, nadat in het kader van een openbaar onderzoek rond hun verbouwingswerken, 88 buren aangetekend aangeschreven werden. “Omdat een klein stukje tuin grenst aan het perceel van een flatgebouw...”
    Mechelen