Christian Michiels en Marina De Bie op een terras met enkele warmtedekens.
Volledig scherm
Christian Michiels en Marina De Bie op een terras met enkele warmtedekens. © Stad Mechelen

Stad verkiest warmtedekens boven terraswarmers

MechelenStad Mechelen helpt horeca-uitbaters bij de aankoop van verwarmde dekens en betaalt de helft van de aankoopsom terug. Op die manier wil ze een duurzaam alternatief bieden voor terraswarmers.

  1. Nieuwe fusie op til in Klein-Brabant. Mariekerke-Branst en Bornem starten gesprekken op: “Voetbal voor jongeren uit eigen streek garanderen”
    voetbal Antwerpen

    Nieuwe fusie op til in Klein-Bra­bant. Mariekerke-Branst en Bornem starten gesprekken op: “Voetbal voor jongeren uit eigen streek garanderen”

    De raden van bestuur van eersteprovincialer FC Mariekerke-Branst en tweedeprovincialer KSV Bornem hebben deze week het licht op groen gezet om fusiegesprekken tussen beide clubs op te starten. In een mededeling op de clubwebsite van Bornem, ondertekend door ex-Anderlecht CEO Karel Van Eetvelt (nu strategisch adviseur bij Bornem) en Wim Coekelbergs (Mariekerke-Branst) laten beide clubs weten dat er afgelopen week alvast één verkennend gesprek was tussen een delegatie van de twee besturen. Dat krijgt nu ook een concreet vervolg.