Connie Neefs bij de buste van Louis Neefs in zijn geboortedorp Gierle, enkele jaren geleden.
Volledig scherm
Connie Neefs bij de buste van Louis Neefs in zijn geboortedorp Gierle, enkele jaren geleden. © ton wiggenraad

Stad trekt 50.000 euro uit voor nieuw kunstwerk voor Louis Neefs

MechelenKlokken in de wind in het Tivolipark werd intussen afgebroken, maar Mechelen krijgt een nieuw kunstwerk ter nagedachtenis van zanger Louis Neefs. De stad trekt daar 50.000 euro voor uit.

 1. 40 jaar na overlijden van Louis Neefs zingen zus Connie en haar dochter Hannelore zijn laatste lied als hommage: “Onze familie zal nooit samen afspreken op kerstdag”
  PREMIUM
  Mechelen

  40 jaar na overlijden van Louis Neefs zingen zus Connie en haar dochter Hannelore zijn laatste lied als hommage: “Onze familie zal nooit samen afspreken op kerstdag”

  Op kerstdag is het precies veertig jaar geleden dat Louis Neefs overleed. De zanger die ons onsterfelijke liedjes als ‘Jennifer Jennings’, ‘Mijn vriend Benjamin’ en ‘Laat ons een bloem’ schonk, kwam samen met zijn vrouw Liliane Van Asbroeck om het leven in een auto-ongeluk op de ring van Lier. Hij was amper 43. Om hem te gedenken en omdat optreden niet kan, brengen zijn zus Connie Neefs (67) en haar dochter Hannelore Candries (26) een nieuwe versie uit van zijn kerstliedje ‘Susa Nina’. “Na 40 jaar is Louis Neefs nog altijd niet vergeten. Wij staan daar als familie steeds positief versteld van.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"