Stad Mechelen lanceert eind deze week een ludieke campagne rond het meest onwelriekende overlastfenomeen: hondenpoep. Met schepenen Patrick Princen, Vicky Vanmarcke en twee gemeenschapswachten.
Volledig scherm
Stad Mechelen lanceert eind deze week een ludieke campagne rond het meest onwelriekende overlastfenomeen: hondenpoep. Met schepenen Patrick Princen, Vicky Vanmarcke en twee gemeenschapswachten. © Stad Mechelen

Stad start sensibiliseringscampagne rond hondenpoep op straat

MechelenStad Mechelen lanceert eind deze week een ludieke campagne rond het meest onwelriekende overlastfenomeen. “Ons opzet is om met een combinatie van informeren, sensibiliseren en handhaven hondenpoep terug te dringen.”

 1. Drie flats beschadigd bij zware brand, ontbijtbar op het gelijkvloers blijft gespaard: “We moeten ventileren en opkuisen, maar we kunnen terug openen”
  Play
  PREMIUM
  Mechelen

  Drie flats beschadigd bij zware brand, ontbijtbar op het gelijk­vloers blijft gespaard: “We moeten ventileren en opkuisen, maar we kunnen terug openen”

  In de Leopoldstraat in Mechelen is er zondagmiddag een zware brand uitgebroken in een appartementsgebouw. Terwijl één flat brandschade opliep, was er ook heel wat rookschade in de overige twee flats. De ontbijtbar op het gelijkvloers bleef gespaard. “Eerst dacht ik dat ze bij de buren aan het barbecueën waren”, luidt het daar.