Stad Mechelen en het Sociaal Verhuurkantoor (SVK) Mechelen gaan nog nauwer samenwerken
Volledig scherm
Stad Mechelen en het Sociaal Verhuurkantoor (SVK) Mechelen gaan nog nauwer samenwerken © David Legreve

Stad Mechelen en Sociaal Verhuurkantoor gaan nog nauwer samenwerken: “400 extra woningen tegen 2025”

MechelenStad Mechelen en het Sociaal Verhuurkantoor (SVK) Mechelen gaan nog nauwer samenwerken. “Tegen 2025 willen we 400 extra woningen realiseren. Ook gaan we de focus leggen op het kinderarmoedeplan.”

 1. UPDATE - Vermiste bejaarde dame (81) teruggevonden
  Bonheiden

  UPDATE - Vermiste bejaarde dame (81) teruggevon­den

  Goed nieuwe voor de familie van de 81-jarige Maria Andries uit Bonheiden. De bejaarde dame vertrok maandagavond met haar fiets richting het jaagpad langs de Dijle. Ze werd uiteindelijk het laatst gezien in de buurt van het station in Mechelen. Sindsdien was ze spoorloos. De politie zocht gisteren al, maar ging ook vandaag op zoek naar de bejaarde vrouw. Zelfs met de helikopter van de Federale Politie. Omdat dit niet onmiddellijk resultaten opleverden, verspreidde de politie een opsporingsbericht. Deze keer wel met succes. Zeer kort na het verspreiden van het opsporingsbericht, kwam het nieuws dat de 81-jarige werd teruggevonden. “In goede gezondheid", meldt de Federale Politie. “We willen dan ook iedereen bedanken voor hun medewerking.”
 2. Herinrichting Zandpoortvest eind volgende week klaar: “Volgende fase wordt een van de moeilijkste”
  Mechelen

  Herinrich­ting Zandpoort­vest eind volgende week klaar: “Volgende fase wordt een van de moeilijk­ste”

  De herinrichting van de Vesten schiet goed op. Geheel volgens planning zullen de werkzaamheden op de Zandpoortvest eind volgende week zijn afgerond. De maandag erop kan worden gestart met Hendrik Speecqvest, Schuttersvest en Van Benedenlaan. Daar wordt meer hinder verwacht, met onder meer een afgesloten Brusselsepoortstraat. “Het is een van de moeilijkste fases van de werken.”