Woonproject Asperre aan park Papenhof in Mechelen.
Volledig scherm
Woonproject Asperre aan park Papenhof in Mechelen. © dmvA

Stad levert bouwvergunning af voor Asperre: 21 woningen naast park Papenhof

MechelenStad Mechelen heeft een bouwvergunning afgeleverd voor Asperre: 21 nieuwe woningen nabij park Papenhof.

 1. Belgische jeugdselectie U18 wint alle wedstrijden tegen West-Europese tegenstanders: “Geweldig gevoel”
  Volleybal

  Belgische jeugdselec­tie U18 wint alle wedstrij­den tegen West-Europese tegenstan­ders: “Geweldig gevoel”

  Het ‘Wevza’ volleybaltoernooi, het kampioenschap voor teams uit West-Europa, werd op een schitterende manier gewonnen door de Belgische meisjes uit de leeftijdscategorie onder 18 jaar. De Young Yellow Tigers wonnen al hun wedstrijden in Spanje. De laatste confrontatie werd zaterdag gespeeld met de leidersplaats als inzet. Ondanks een hernia loodste kapitein Eline Van Elsen haar team naar de eindzege tegen Nederland.
 2. Racing Mechelen trekt na woelige voorbereidingsweek naar Schaarbeek voor bekerduel: “De wedstrijdmentaliteit moet beter”
  Voetbal derde nationale B

  Racing Mechelen trekt na woelige voorberei­dings­week naar Schaarbeek voor bekerduel: “De wedstrijd­men­ta­li­teit moet beter”

  De coach in quarantaine en nederlagen tegen tweedeprovincialer KGR Katelijne (2-1) en derdeamateurklasser Sint-Niklaas (3-2), dat is de eerste volledige voorbereidingsweek van Racing Mechelen in een notendop. Heel zwart-wit gesteld natuurlijk en dus analyseert trainer Dave De Herdt ook vanop afstand de prestaties met een nuchtere blik in aanloop naar het bekerduel met eersteprovincialer FC Schaerbeek zaterdagavond.