Patrick Princen en Pieter Hendrickx.
Volledig scherm
Patrick Princen en Pieter Hendrickx. © Stad Mechelen

Stad en aannemer komen tot vergelijk over gevelde boom Sint-Katelijnestraat: vier nieuwe bomen als compensatie

MechelenStad Mechelen en bouwaannemer Dockx hebben samen vier nieuwe bomen geplant in Mechelen, nadat het bedrijf tijdens werken op de hoek van de Sint-Katelijnestraat en de Oude Beggaardenstraat zonder vergunning een boom had geveld. De aannemer wordt niet beboet voor de kap.

 1. Nooit meer roken op het perron of in het station: NMBS en minister positief over initiatief stad Mechelen
  Mechelen

  Nooit meer roken op het perron of in het station: NMBS en minister positief over initiatief stad Mechelen

  Een sigaretje opsteken tijdens het wachten op de trein? Als het van de NMBS afhangt, dan kan dat binnenkort niet meer. De spoorwegmaatschappij reageert dan ook opgetogen op de uitgestoken hand van de stad Mechelen. Die vroeg in een brief om zowel de perrons als de in- en uitgangen van de twee Mechelse treinstations rookvrij in te richten. “We worden als melaatsen aangepakt”, reageren rokers.
 2. Mechelaar Nezar S’rifi blijft strijdvaardig na seizoen zonder speelminuten bij VVV Venlo: “Ik kreeg nooit de kans die ik verdiende”
  Voetbal Buitenland

  Mechelaar Nezar S’rifi blijft strijdvaar­dig na seizoen zonder speelminu­ten bij VVV Venlo: “Ik kreeg nooit de kans die ik verdiende”

  Nezar S’rifi tekende vorige zomer een eenjarig contract bij VVV Venlo in de Eredivisie in de hoop er zijn carrière definitief op gang te trappen na een woelig begin. Maar jammer genoeg voor de Mechelaar kreeg hij er nog geen minuut speeltijd. Een grote ontgoocheling voor de 20-jarige middenvelder, maar ondanks de tegenslag blijft hij strijdvaardig. Al ligt zijn toekomst niet meer in Venlo.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije