AMAi viert de groei van de voorbije twee jaar met een opendeurdag, ook om nieuwe werkopdrachten binnen te halen.
Volledig scherm
AMAi viert de groei van de voorbije twee jaar met een opendeurdag, ook om nieuwe werkopdrachten binnen te halen. © Stad Mechelen

Sociale werkplek AMAi viert groei met opendeurdag: “Geef ons werkopdrachten”

MechelenDe Mechelse sociale werkplek AMAi houdt op dinsdag 26 oktober een opendeurdag om de groei van de afgelopen twee jaar te vieren. Niet alleen steeg het aantal medewerkers van 48 naar 70, er kwam ook een creatief atelier bij. De opendeurdag is tegelijk een oproep naar nieuwe werkopdrachten.

  1. Campus van hogeschool Thomas More even ontruimd na rookontwikkeling in toiletten
    Mechelen

    Campus van hogeschool Thomas More even ontruimd na rookontwik­ke­ling in toiletten

    De brandweer is maandagmiddag moeten uitrukken naar campus De Ham van hogeschool Thomas More in Mechelen. Daar was melding van een brand. In de toiletten van het gebouw werd er een rookontwikkeling opgemerkt. Alle aanwezige leerlingen, documenten en personeel werden preventief geëvacueerd. De brandweer doorzocht het pand, maar trof nergens een brandhaard aan. Vermoedelijk was de rookontwikkeling afkomstig van dakwerken en had zich kunnen verspreiden via de ventilatiekanalen. Na de controle van de campus en de vrijgave van de gebouwen, mocht iedereen opnieuw naar binnen.