Maximum 50 kilometer per uur op volledige R12, waaronder de Koningin Astridlaan in Mechelen.
Volledig scherm
Maximum 50 kilometer per uur op volledige R12, waaronder de Koningin Astridlaan in Mechelen. © David Legreve

Slechts 0,18% bestuurders laat zich vangen door trajectcontrole

“Nauwelijks nog in procenten uit te drukken.” Dat is volgens burgemeester Bart Somers (Open Vld) het aantal bestuurders dat te snel rijdt in de straten met trajectcontrole.

9 reacties

 • Jo Kerkhofs

  4 jaar geleden
  De boetes gaan niet naar de federale overheid. In 2016 vloeide 86% terug naar de lokale politiezone. Finaal dus een financiële meevaller voor de gemeente in kwestie omdat het budget dat de gemeente toestopt aan de politiezone minder hoog zal moeten zijn omdat de politiezone meer zelfbedruipend wordt bij een hoger aantal boetes. Deze kennis is toch wel onderbelicht in de media.
 • francis vanoverschelde

  4 jaar geleden
  Het is duidelijk om u te vangen dus. En u te bestelen .in frankrijk breken de gele hesjes die pestpalen af . Top is dat
 • Giovanni Van Dyk

  4 jaar geleden
  Ik deel de mening van Roger Cooks. .. ik kom alleen Mechelen nog binnen in uiterste noodzaak... het is op 20 jaar geëvolueerd naar een echte rotstad waar je of wel in de fille staat of wel beboet wordt op alle mogelijke manieren...ze is verkeerstechnisch onmogelijk gemaakt door blauw(?)/ rood/groen met tot gevolg dat ze commerciëel dood is ...70 percent v alle winkels staat leeg.
 • Peter Huybrechts

  4 jaar geleden
  Die trajectcontroles staan op filegevoelige wegen met bovendien één tot meerdere verkeerslichten op de trajecten. Om daar gemiddeld bog te snel te rijden moet je een F1 piloot zijn ofzo..
 • Nico Vansimpsen

  4 jaar geleden
  Schending van de privacy niet meer of minder.
 1. Koningin Mathilde bezoekt 50-jarige Oxfam-Wereldwinkel: “Het engagement van deze vrijwilligers is fantastisch”
  PREMIUM
  Mechelen

  Koningin Mathilde bezoekt 50-jarige Ox­fam-Wereldwin­kel: “Het engagement van deze vrijwilli­gers is fantas­tisch”

  Ze blies net zelf vijftig kaarsjes uit, donderdag kwam koningin Mathilde in Mechelen een andere verjaardag vieren. De OXFAM-Wereldwinkel is immers ook exact een halve eeuw oud, en dat bijzondere moment verdiende een bijzonder bezoek. “Ik ben heel blij dat ik deze werking kan komen aanmoedigen, want het engagement van deze vrijwilligers is fantastisch”, aldus de koningin.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.