Maximum 50 kilometer per uur op volledige R12, waaronder de Koningin Astridlaan in Mechelen.
Volledig scherm
Maximum 50 kilometer per uur op volledige R12, waaronder de Koningin Astridlaan in Mechelen. © David Legreve

Slechts 0,18% bestuurders laat zich vangen door trajectcontrole

“Nauwelijks nog in procenten uit te drukken.” Dat is volgens burgemeester Bart Somers (Open Vld) het aantal bestuurders dat te snel rijdt in de straten met trajectcontrole.

9 reacties

 • Jo Kerkhofs

  4 jaar geleden
  De boetes gaan niet naar de federale overheid. In 2016 vloeide 86% terug naar de lokale politiezone. Finaal dus een financiële meevaller voor de gemeente in kwestie omdat het budget dat de gemeente toestopt aan de politiezone minder hoog zal moeten zijn omdat de politiezone meer zelfbedruipend wordt bij een hoger aantal boetes. Deze kennis is toch wel onderbelicht in de media.
 • francis vanoverschelde

  4 jaar geleden
  Het is duidelijk om u te vangen dus. En u te bestelen .in frankrijk breken de gele hesjes die pestpalen af . Top is dat
 • Giovanni Van Dyk

  4 jaar geleden
  Ik deel de mening van Roger Cooks. .. ik kom alleen Mechelen nog binnen in uiterste noodzaak... het is op 20 jaar geëvolueerd naar een echte rotstad waar je of wel in de fille staat of wel beboet wordt op alle mogelijke manieren...ze is verkeerstechnisch onmogelijk gemaakt door blauw(?)/ rood/groen met tot gevolg dat ze commerciëel dood is ...70 percent v alle winkels staat leeg.
 • Peter Huybrechts

  4 jaar geleden
  Die trajectcontroles staan op filegevoelige wegen met bovendien één tot meerdere verkeerslichten op de trajecten. Om daar gemiddeld bog te snel te rijden moet je een F1 piloot zijn ofzo..
 • Nico Vansimpsen

  4 jaar geleden
  Schending van de privacy niet meer of minder.