Sinterklaas schenkt chocolade aan goed verlichte fietsers.
Volledig scherm
Sinterklaas schenkt chocolade aan goed verlichte fietsers. © David Legreve

Sint deelt chocolaatjes uit aan verlichte fietsers

MechelenNa een nachtje daken stappen had Sinterklaas maandagochtend nog de puf om samen met Fietsersbond Mechelen actie te voeren aan Colomabrug.

 1. Schooldirecteurs van Sint-Katelijne-Waver willen opnieuw bezoeken en opendeurdagen organiseren: “Alleen zó kunnen ouders een doordachte keuze maken”
  Sint-Katelijne-Waver

  Schooldi­rec­teurs van Sint-Katelijne-Wa­ver willen opnieuw bezoeken en opendeurda­gen organise­ren: “Alleen zó kunnen ouders een doordachte keuze maken”

  De directeurs van de zeven basisscholen in Sint-Katelijne-Waver zijn voorstander van nieuwe richtlijnen voor schoolbezoeken en opendeurdagen. Momenteel is het door corona niet toegelaten om ouders te laten kennismaken met de mogelijke nieuwe leerplek voor hun kind. “We kunnen wel een reservatie maken op restaurant, bij de kapper of de bank, maar een school bezichtigen is dan weer niet mogelijk”, stelt Alexandra De Clippeleer. Het kabinet van onderwijsminister Weyts laat wel een opening.
 1. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterworkshops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterwork­shops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door

  De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 activiteiten in Mechelen en omstreken kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.