Deelnemers aan de samenaankoop voor regenwatertonnen door Stad Mechelen, Klimaan vzw en intercommunale IGEMO kunnen kiezen uit twee verschillende types.
Volledig scherm
Deelnemers aan de samenaankoop voor regenwatertonnen door Stad Mechelen, Klimaan vzw en intercommunale IGEMO kunnen kiezen uit twee verschillende types. © IGEMO

Samenaankoop regenwatertonnen moet tuinen beschermen tegen droogte

MechelenStad Mechelen, Klimaan vzw en intercommunale IGEMO organiseren een samenaankoop voor regenwatertonnen. Inschrijven kan tot en met 6 juni.

 1. Mama van positief geteste Mathias vraagt om verjaardagskaartjes te sturen: “Dan voelt hij zich minder alleen op zijn verjaardag”
  Hallaar

  Mama van positief geteste Mathias vraagt om verjaar­dags­kaart­jes te sturen: “Dan voelt hij zich minder alleen op zijn verjaardag”

  Ziek en in quarantaine: Mathias Stroobants uit Hallaar (Heist-op-den-Berg) had zich zijn elfde verjaardag op woensdag wel even anders voorgesteld. Vrijdag testte hij positief op COVID-19 en sindsdien vult hij zijn dagen op zijn kamer. Mama Deanie Braeckmans (33 jaar) lanceert daarom een oproep achter zijn rug om: “Wie mijn zoon een hart onder de riem wil steken, mag altijd een verjaardagkaartje of tekening sturen.”
 2. Gyamfi Kyeremeh en Rupel Boom ontvangen SK Heist: “Te vroeg voor extra druk”
  voetbal eerste nationale

  Gyamfi Kyeremeh en Rupel Boom ontvangen SK Heist: “Te vroeg voor extra druk”

  Gyamfi Kyeremeh verscheen vorige week voor de tweede keer in de basis bij Rupel Boom, maar ook de 26-jarige flankaanvaller, overgekomen van Knokke, slaagde er niet in het verschil te maken tegen Thes Sport (2-0-verlies). Uitstel is echter geen afstel en dus gaan de Steenbakkers, die overigens konden terugblikken op een sterke prestatie in Tessenderlo, opnieuw voor de winst bij het bezoek van SK Heist.