Rugby Mechelen organiseerde zondag een kennismaking met mixed ability rugby
Volledig scherm
Rugby Mechelen organiseerde zondag een kennismaking met mixed ability rugby © WVK

Rugby Mechelen start werking voor spelers met en zonder beperking

Rugby Mechelen heeft zondag tijdens een familiedag een nieuw initiatief toegelicht: Mixed Ability Rugby, voor spelers met en zonder beperking.

0 reacties

 1. Rechter toont mildheid voor tiener die 12 gram cannabis op zak had
  Mechelen

  Rechter toont mildheid voor tiener die 12 gram cannabis op zak had

  Een 19-jarige jongeman uit Willebroek heeft van de rechter een probatie-opschorting gekregen. De rechtbank volgde daarmee het pleidooi van zijn advocaat. Die had na een veroordeling van afgelopen zomer verzet aangetekend tegen een vonnis van de Mechelse rechter dat hem bij verstek voor vier maanden naar de gevangenis had gestuurd. Dit voor het bezit van 12 gram cannabis. De feiten werden niet betwist, maar de verdediging vroeg aan de rechter om enige mildheid te tonen. “De opgelegde celstraf heeft hem destijds doen schrikken, sindsdien heeft hij geen verslavingsproblematiek meer”, zei zijn advocaat.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?