Iconisch voetbalverlsaggever Rik De Saedeleer (1924-2013).
Volledig scherm
Iconisch voetbalverlsaggever Rik De Saedeleer (1924-2013). © Photo News

Rik De Saedeleer krijgt pleinnaam in Mechelen

MechelenHet stadsbestuur van Mechelen brengt hulde aan de beroemde sportverslaggever Rik De Saedeleer door een plein naar hem te vernoemen. Ook de laatste overlevende begijn en een geëngageerde bewoner van de Mahatma Gandhiwijk krijgen een straatnaam.

  1. Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslange revalidatie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenverlamming. De zorg is onbetaalbaar”
    Bonheiden/Boechout

    Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslan­ge revalida­tie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenver­lam­ming. De zorg is onbetaal­baar”

    Ouders Jill Bruynseels en Andy Van Linden uit Bonheiden hebben een vzw opgericht om geld in te zamelen om de levenslange revalidatie van hun oogappel Marthe (6) te bekostigen. Het guitige meisje lijdt aan hersenverlamming. “De zorg voor onze dochter is onbetaalbaar”, verklaart het jonge gezin. Op 7 augustus organiseren ze een eerste benefiet in Boechout. Op termijn willen de mama en papa met hun vzw ook andere kinderen en hun ouders helpen.