De bewuste rioolkolk in de Baron Empainlaan.
Volledig scherm
De bewuste rioolkolk in de Baron Empainlaan. © Anne Delvoye

“Rijkelijk laat!”: Gemeenteraadslid klaagt over rioolkolk die pas na twee maand gereinigd raakt

Battel“Rijkelijk laat in een straat waar er zich eerder al ernstige wateroverlast voordeed.” Gemeenteraadslid Anne Delvoye (N-VA) is niet te spreken over een verstopte rioolkolk die pas twee maanden na de melding gereinigd werd.

 1. Politie onderzoekt twee inbraken in bestelwagens
  Mechelen

  Politie onderzoekt twee inbraken in bestelwa­gens

  Dieven hebben in Mechelen-Noord ingebroken in twee bestelwagens. Die stonden geparkeerd langs de openbare weg. Zo werd er eerst ingebroken in een bestelwagen langs de Oude Antwerpsebaan en vervolgens in een bestelwagen in Offenbossen. “Telkens maakten de daders een partij gereedschap buit”, vertelt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. “Het ging naast een slijp- en boormachine ook nog om enkele batterijen.” De politie is nu een onderzoek opgestart naar de inbraken. De daders zijn voorlopig nog spoorloos.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).