Visrestaurant Emiel in Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Visrestaurant Emiel in Mechelen. © Annelin Marien

RESTOTIP. Emiel: visrestaurant op de Vismarkt

MechelenZin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: het nieuwe visrestaurant Emiel op de - jawel - Vismarkt in Mechelen.

 1. Uit eten met de kids: 5 restaurants in de regio Mechelen waar je welkom bent met het hele gezin
  PREMIUM

  Uit eten met de kids: 5 restau­rants in de regio Mechelen waar je welkom bent met het hele gezin

  Op restaurant gaan met kinderen kan een uitdaging zijn. Uren stilzitten is niet vanzelfsprekend voor een kind en vaak zijn ze kieskeurige eters. In deze vijf kindvriendelijke restaurants in Mechelen en omstreken kunnen ze naar hartenlust spelen of staat er van alles op het menu waar ze van gaan watertanden. Van aangepaste kindermenu’s tot springkastelen: hier geniet je samen met de kids van een heerlijk etentje.
  Mechelen
 2. Begrafenisondernemer Stijn Perdieus organiseert uitvaart voor eigen papa Luc: “Vader had niet anders gewild”
  Play
  PREMIUM

  Begrafenis­on­der­ne­mer Stijn Perdieus organi­seert uitvaart voor eigen papa Luc: “Vader had niet anders gewild”

  “Afscheid nemen van je eigen vlees en bloed, dat is niet gemakkelijk.” Begrafenisondernemer Stijn Perdieus staat een kleine negentien jaar in het vak, maar hij stond vrijdag voor wat zijn moeilijkste uitvaart ooit was: die voor zijn eigen, in Mechelen wereldberoemde, vader Luc. “Een mooie dienst organiseren is nog het enige dat ik kan doen.” En de hele kerk zorgde ervoor dat het laatste verzoek van de fotograaf werd ingewilligd.
  Mechelen
 3. HUIZENJACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstandaard zie je in de woningprijzen... En tóch valt de verkoop niet stil”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Breendonk, zoveel meer dan een duivels bier: “De hoge levensstan­daard zie je in de woningprij­zen... En tóch valt de verkoop niet stil”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Breendonk bij Puurs-Sint-Amands, waar letterlijk én figuurlijk leven in de brouwerij is. En enkele interessante woningen op de kop te tikken zijn.
  Puurs-Sint-Amands