Schrijver Tom 'Moene' Hartemberg en illustrator Li-Ma Westerhout maakten samen voorleesboek ‘Rood en Wolvenzang’.
Volledig scherm
Schrijver Tom 'Moene' Hartemberg en illustrator Li-Ma Westerhout maakten samen voorleesboek ‘Rood en Wolvenzang’. © RV

Relatietherapeut schrijft voorleesboek over wolfje dat mama verliest: “Begon als alternatief voor suikerbonen”

MechelenSinds kort ligt een opmerkelijk Mechels debuut in de boekhandel: ‘Rood en Wolvenzang’. Auteur is Moene, in het echte leven beter bekend als Tom Hartemberg (41). Hij schreef het verhaal aanvankelijk voor zijn muze, enkele jaren later werd de vertelling een alternatief voor suikerbonen bij de geboorte van hun kindje. Het uitgangspunt is nochtans niet vrolijk.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.